Yiruma – lägg det namnet på minnet!

Idag är det söndag. Veckan som har varit har varit en lång sådant för mig jobbmässigt. Allt emellan APT och tuffa arbetspass på jobbet. I år måste kommersen går verkligen bra baserad på vädret som sommarsverige har att erbjuda. Det märkt verkligen på mitt jobb (utlastningen på IKEA).  Blablabla, jobb blablabla … jobb…blablabla …jobb…blablabla

Jag jobbar i 2 veckor till. Måtte då sommaren och solen kommer fram för då går jag på den åriga sommarsemestern!’

Hur som helst hörrni. Idag upptäckte jag en kanske ny, helt NYTT FANTASTISK nytt för mig och min själ. Därmed till jag göra ett lyft för artisten. Lägg namnet ’Yiruma’ på minnet! – Oj, den grabben kan spela själen ur vem som helst. Jätte duktig pianist med DET rätta soundet. Det finns massor med musikvideos på han på youtube att avnjuta.

I går var de andra i Borås för att fira lilla Alexander födelsedag. Han har gått ut tonåren nu. Grattis från mig hörru. Grattis till ditt första vuxen poäng och fler poäng kommer det till livet ända fram till slutmålet.

 

Nu ska jag fortsätta och avnjuta ännu mer på Yiruma. HELT FANTASKTISKT! – så glad att kunna hitta en bra musikartist som passar en.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-) 
 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.